Sorvajärven luontoliikuntapolku -hanke

Sorvajärven luontoliikuntapolku on CC Ilveksen toteuttama, pääasiassa kaupungin maille rakennettu luontoliikuntareitti. Hanke sai rahaa Leaderin Vesuri-ryhmältä 20 000 euroa, OP Jämsä rahoitti hanketta 5000 eurolla ja seuran oman talkootyön laskennallinen arvo oli 15 000 euroa.

Reitti on suunniteltu palvelemaan kaiken ikäisiä ja eri taitotason omaavia maastopyöräilijöitä, polkujuoksijoita sekä muita luontoliikkujia.

Reitin kokonaispituus n.3km.

Sorvajärven luontoliikuntapolun avajaisia viettiin 16.10.2021

Sorvajärven luontoliikuntapolku / CC Ilves valittiin 11.3.2022 Keski-Suomen urheilugaalassa vuoden liikuntateko palkinnon saajaksi." Sorvajärven luontoliikuntapolku Jämsän keskustaajaman lähettyvillä on saanut ihmiset luontoon liikkumaan. Polku on noin 3 km mittainen ja soveltuu pyöräilyyn sekä lenkkeilyyn vauvasta vaariin. Cycle Club Ilves on tehnyt huikean määrän talkootyötä reitin ja hienon laavupaikan rakentamiseksi. Reitin rakentamiseen saatiin toimintaryhmä Vesuri ry:n kautta Leader-hankeavustus. Sorvajärven luontoliikuntapolku on käytössä ympärivuotisesti ja kuntoilijat löysivät polulle jo sen rakennusvaiheessa "